Info för föreningar

Varuhuset.nu vänder sig till den svenska idrottsrörelsen, med syfte att generera intäkter till föreningar och därigenom stärka deras möjlighet att utvecklas.

Om er förening är intresserad av att anslutas till varuhuset.nu eller vill veta mer om upplägget med att tjäna pengar genom de kunder ni hänvisar till butiken, fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Kort om hur det fungerar

Föreningar ansluter sig till varuhuset.nu utan kostnad.

Föreningens roll är att marknadsföra varuhuset.nu på de sätt föreningen kan. Det kan röra sig om e-postutskick till medlemmar och aktiva, genom inlägg i sociala medier, genom anslag i lokaler och vid arrangemang.

Hwila Media AB heter företaget som driver varuhuset.nu. Företaget sköter all drift och underhåll av butiken. Marginalen bank sköter betalningslösningen. Leverantören Order Nordic tar hand om alla produkter. De lagerför, plockar, packar, skickar.

Föreningen sköter marknadsföringen, med stöd från Hwila Media. Resten sköter nån annan, för att föreningens aktiva ska kunna utöva sin idrott, driva och utveckla föreningen.

De krav vi har på anslutna föreningar är att de är anslutna till sitt idrottsförbund, är aktiva, har en stabil styrelse och ordnad ekonomi.

Frågor? Ta kontakt enligt nedan:

Simon Eidorson

Vd Hwila Media AB

simon@hwilamedia.se

035-241 00 08 * 0728-97 82 28

Intresseanmälan/förfrågan